Torres: "Ik blijf bij Atletico"

25 juli 2006, 13:35

Fernando Torres blijft bij Atletico Madrid. Na algemeen directeur Miguel Angel Gil heeft nu ook de aanvaller zelf aangegeven dat hij niet zal vertrekken. "Ik heb geen enkele behoefte om te vertrekken", is de duidelijke taal van de Spaanse aanvaller.

Torres deed zijn uitlatingen in een speciale persconferentie, die georganiseerd was om een einde te maken aan alle speculaties. Verschillende media brachten Torres de afgelopen weken in verband met een overstap naar Engeland, maar volgens de spits is daar niets van waar. "Ik wil bij Atletico blijven", stelt hij.

Atletico heeft een teleurstellend seizoen achter de rug, maar volgens Torres moet de knop nu om. "We moeten de teleurstelling van het afgelopen seizoen achter ons laten. Ik heb veel vertrouwen in de trainer (Javier Aguirre, red.) en bovendien hebben we veel goede nieuwe spelers binnengehaald. Ik kijk ontzettend uit naar het nieuwe seizoen."

Het contract van Fernando Torres bij Atletico Madrid loopt nog tot medio 2008. De afgelopen vier seizoenen was hij clubtopscorer en tijdens het afgelopen WK maakte hij drie doelpunten voor de nationale ploeg van Spanje.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen