Weer scorende Til wilde ploeggenoot Linssen doelpunt gunnen

5 augustus 2021, 23:08

Guus Til (23) maakte donderdagavond opnieuw twee doelpunten namens Feyenoord en dat hadden er drie kunnen zijn. Maar op het moment dat hij voor zijn hattrick had kunnen gaan, speelde hij af op de meegelopen Bryan Linssen. De middenvelder wilde zijn ploeggenoot een goal gunnen, omdat hij zei 'veel ongeluk' te hebben.

"Of ik niet weer een hattrick wilde maken? Bryan wilde ook scoren. In de wedstrijd zei hij ook telkens: 'ik heb een beetje ongeluk, man.' Op het laatst wilde ik de bal naar hem spelen, maar daar zat net een voetje tussen", glimlachte Til, die wel aangaf dat het teambelang uiteindelijk voor een individueel belang gaat, tegenover ESPN. Als Til zelf geschoten had, dan had hij misschien een hattrick gemaakt.

Desondanks voelt de overwinning wel heel lekker. "We zien nu dat we ook echt heel goed voetbal kunnen spelen op deze manier", merkte de doelpuntenmaker op. "Ik denk dat we dit misschien wel even nodig hadden na de wedstrijden tegen FC Drita." In die twee duels ging Feyenoord met heel veel moeite door door een laat doelpunt, ditmaal is het vooralsnog veel overtuigender.

Lees ook: Feyenoord maakt indruk in Luzern

Trauner uitblinker

Aanwinst Gernot Trauner was tevreden na zijn debuut bij Feyenoord. "Ik denk alleen dat ik nog beter kan dan dit", zei hij over zijn eigen spel. "Desondanks ben ik blij met mijn spel. Mijn ploeggenoten hebben me geholpen, ik voel me goed in dit team." Trauner was eveneens blij met het resultaat van de Rotterdammers. "De afgelopen weken waren de resultaten niet goed, daarom is deze overwinning belangrijk voor ons." Volgens ESPN-analisten Mario Been en Marciano Vink was de Oostenrijker de beste man op het veld. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen