'Stade Rennes blijft volop trekken aan Ajax-speler Alvarez'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

6 augustus 2021 – Stade Rennes heeft de hoop op Ajax-middenvelder Édson Alvarez (23) zeker nog niet opgegeven. Hoewel Marc Overmars in een interview aangaf dat de Mexicaan niet te koop is, zou de Ligue 1-club op de achtergrond nog alles doen om de deal tóch in orde te maken. Het probleem is echter dat Alvarez zelf niet wil vertrekken.

'Stade Rennes blijft volop trekken aan Ajax-speler Alvarez'

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat vertelt Ajax-watcher van De Telegraaf Mike Verweij althans. Volgens hem werkt Stade Rennes met man en macht aan de overgang: Alvarez wordt gebeld en benaderd of hij niet alsnog de overstap wil maken. Daarbij werden eerder bedragen genoemd van zo'n twintig miljoen euro en volgens Verweij zou Overmars, directeur voetbalzaken van de Amsterdammers, met zo'n bod altijd om tafel gaan om te onderhandelen.

Elke speler van Ajax is in principe te koop, ondanks de woorden eerder van Overmars. Maar Alvarez zou zelf op de rem hebben getrapt en momenteel niets voelen voor een vertrek bij Ajax. "Waarschijnlijk wil hij gewoon bij Ajax blijven", aldus Verweij over Alvarez, wiens contract bovendien nog doorloopt tot en met 2024.

Lees ook: Overmars duidelijk: "Vertrek Antony en Álvarez onbespreekbaar"

Na de Gold Cup – waarin hij met Mexico de finale haalde en gekozen werd tot het team van het toernooi – is de middenvelder annex verdediger wel weer teruggekeerd in Amsterdam. Vrijdag stond hij zelfs alweer op het trainingsveld, ondanks de vermoeidheid waar hij mee te kampen heeft. De kans is zelfs groot dat hij weer bij de selectie zit voor het duel om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Ajax

  gerelateerd