Kane komt met statement: 'Ik zal nooit weigeren om te trainen'

6 augustus 2021 – Harry Kane (28) heeft voor het eerst gereageerd op zijn situatie bij Tottenham Hotspur. De Engelse spits ontbrak deze week op de training in Londen en zou aan het muiten zijn geslagen om een transfer naar Manchester City te bedingen. Maar dat is volgens hem volstrekt onjuist en klopt er niks van de berichtgeving rondom zijn persoon. 

Kane komt met statement: 'Ik zal nooit weigeren om te trainen'

Dat heeft hij laten weten in een persoonlijk statement. 'Het is bijna tien jaar geleden dat ik mijn debuut heb gemaakt. Sinds die tijd heeft iedereen, jullie de fans, mij veel liefde en support gegeven. Daarom deed het pijn wat ik deze week heb gelezen in de comments. Er werden vragen gesteld over mijn professionaliteit', schrijft de Engelsman, die ontbrak op de training.

'Hoewel ik niet specifiek wil ingaan op de situatie, wil ik duidelijk maken dat ik nooit, maar dan ook nooit, zal weigeren om te trainen. Ik zal morgen op de club terugkeren, zoals gepland stond', verzekerde Kane, die zich naar eigen zeggen dus gewoon aan de afspraak heeft gehouden. Afgelopen week zou hij volgens diverse media terugkeren, maar ontbreken om zijn overgang naar Manchester City te forceren.

Lees ookKane gooit knuppel in hoenderhoek bij Tottenham en blijft weg

Complete nonsens, verduidelijkt de Engelsman. 'Ik zou niets doen om mijn relatie met de fans, die me alles hebben gegeven tijdens mijn periode bij Tottenham Hotspur, op het spel te zetten.' Daarom keert Kane zaterdag dus terug bij de Engelse grootmacht, dat over ruim een week aan de Premier League begint tegen uitgerekend The Citizens

Premier League

gerelateerd