Tranentrekker: prachtige woorden Suárez voor Messi

7 augustus 2021, 08:28   Bijgewerkt: 7 augustus 2021, 08:46

Ook Luis Suárez heeft van zich laten horen na het onverwachte en schokkende afscheid van Lionel Messi bij FC Barcelona. De Argentijnse superster leek zijn contract in Camp Nou te gaan verlengen, maar slaagde er niet in om een akkoord te bereiken wegens financiële problemen. Daardoor lijkt Messi nu hard op weg naar Paris Saint-Germain.

Suárez volgde de situatie nauwlettend. "Er zijn niet genoeg woorden om te vertellen wat jij allemaal voor FC Barcelona hebt betekend", schrijft Suárez over zijn beste vriend op Instagram. "Dit is de club waar je bent gegroeid, waarvan je zoveel hield en ontelbare bekers hebt gewonnen. Ik zal je altijd dankbaar zijn voor hoe je me hebt ontvangen, dat zegt alles over wat voor geweldig mens je bent. Ik ben blij dat ik met je hebt gespeeld en duizenden mensen met je heb gedeeld. Het beste voor jou en je gezin. Ik hou van je."

Lees ook: Memphis

Dat gevoel onderschrijft Jordi Alba. "Wat een voorrecht om 9 seizoenen samen te mogen beleven. Wat een mooie ervaringen hebben we beleefd en wat hebben we moeilijke momenten overwonnen. Ik had het geluk om je eerste doelpunt in 2005 tegen Albacete in Camp Nou te mogen beleven en ik had nooit gedacht dat we op een dag die connectie zouden hebben dat we elkaar in één oogopslag begrepen. Je bent niet alleen de grootste speler in de voetbalgeschiedenis, maar je bent ook een uitzonderlijk mens. Een dikke knuffel, ik hou van je broer."

"Het was een genoegen om al die jaren met je te hebben gespeeld en veel belangrijke feesten te ervaren met betrekking tot momenten en titels", schrijft doelman Marc-André ter Stegen. "Hoewel we niet altijd dezelfde mening deelden, gingen we altijd in dezelfde richting en gingen we samen voor de winst. Bedankt voor alle mooie jaren!"

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen