'Messi naar PSG heeft grote gevolgen voor Ronaldo en Pogba'

7 augustus 2021, 12:31   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Lionel Messi lijkt zijn loopbaan definitief te gaan vervolgen in de Franse competitie. Paris Saint-Germain is hard bezig met het aantrekken van de transfervrije Argentijn, die noodgedwongen moest vertrekken bij FC Barcelona. De transfer van Messi heeft ook invloed op de toekomstplannen van Cristiano Ronaldo, die twijfelde over een vertrek bij Juventus.

Dat meldt Corriere dello Sport. De Italiaanse sportkrant weet dat Ronaldo eveneens zijn zinnen had gezet op een overstap naar de Franse hoofdstad, maar dat lijkt er nu niet meer van te komen. Aanvankelijk toonde PSG deze zomer interesse in de Portugees, die zelf ook het liefst wilde vertrekken bij Juventus. Juve wilde Ronaldo ruilen voor Mauro Icardi, maar dat lijkt niet meer door te gaan.

Ronaldo lijkt daardoor in Turijn te blijven, al heeft hij zelf een vertrek nog niet helemaal uitgesloten. Volgens Italiaanse media heeft hij ook Real Madrid nog altijd in zijn achterhoofd zitten. Ronaldo beleefde zijn meest succesvolle seizoenen in Madrid en overweegt een terugkeer, maar het is niet duidelijk hoe de topclub zelf in die transfer staat.

Ook Paul Pogba lijkt 'gewoon' bij Manchester United te blijven. De Franse middenvelder verscheen de laatste weken eveneens op de lijst van PSG, maar na de komst van Messi lijkt er volgens Daily Mail geen geld meer beschikbaar voor de komst van Pogba.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen