HSV vindt Makaay en Pizarro te duur

25 juli 2006, 14:14

Mocht Roy Makaay of Claudio Pizarro moeten vertrekken bij Bayern München, dan zal Hamburger SV niet direct in de rij staan om één van hen over te nemen. De Noord-Duitse ploeg is weliswaar druk op zoek naar een spits, maar het duo is volgens HSV-directeur Dietmar Beiersdorfer simpelweg te duur.

Bayern-voorzitter Franz Beckenbauer liet maandag weten dat Makaay of Pizarro mag vertrekken wanneer de ploeg er in slaagt om Ruud van Nistelrooy vast te leggen, waarna beide spelers direct in verband gebracht werd met Hamburger SV. De club van aanvoerder Rafael van der Vaart heeft echter geen interesse.  "Het is voor ons in financieel opzicht niet haalbaar om een van beide spelers over te nemen", aldus directeur Beiersdorfer. 

Naar verluidt is Milan Baros nu de belangrijke kandidaat om de vacantie spitspositie bij Hamburger SV in te vullen. Eerder waren ook onder meer Jefferson Farfan en Patrick Kluivert in beeld. HSV kampt met een magere bezetting in de voorhoede, omdat Sergej Barbarez en Ailton vertrokken zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen