Eerste basisplaats voor Wijnaldum; Malen op de bank

7 augustus 2021, 20:51   Bijgewerkt: 7 augustus 2021, 21:02

Georginio Wijnaldum kan in de Ligue 1-opener van Paris Saint-Germain tegen promovendus Troyes (21.00 uur) rekenen op een basisplaats. De Nederlander maakte zijn eerste minuten al in de verloren Super Cup-wedstrijd tegen Lille (1-0), maar staat vanavond ook voor het eerst aan de aftrap. De sterrenformatie van PSG is overigens nog niet compleet.

PSG deed er deze zomer alles aan om een droomelftal samen te stellen dat de eerste Champions League-titel uit de geschiedenis moet binnenhalen. De ploeg is nog in afwachting van de komst van Lionel Messi, maar haalde naast Wijnaldum ook Sergio Ramos, Gianluigi Donnarumma en Achraf Hakimi al naar Parijs. Laatstgenoemde is de enige van hen die tegen Troyes aan de aftrap staat.

Toch kent de formatie van de Franse grootmacht al genoeg topspelers. Voorin ontbreekt Neymar, maar is er wel plek voor Kylian Mbappé. Hij vormt de voorhoede met Mauro Icardi en Julian Draxler. Danilo en Ander Herrera zijn Wijnaldums collega's op het middenveld, terwijl Thilo Kehrer, Presnel Kimpembe en Abdou Diallo de verdediging compleet maken. Bij afwezigheid van Europees kampioen Donnarumma is Keylor Navas voorlopig nog de eerste keeper van PSG.

Malen op de bank

Bij Borussia Dortmund is er in de eerste officiële wedstrijd van het seizoen nog geen basisplek voor Donyell Malen. In de bekerwedstrijd tegen SV Wehen Wiesbaden - de ploeg van Thijmen Goppel - begint de oud-PSV'er op de bank. Het duel is om 20.45 uur van start gegaan. 

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen