Arnesen bevestigt: Feyenoord wil Kitolano bij voldoende kapitaal

8 augustus 2021, 16:02   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord hoopt nog altijd op de komst van talent Joshua Kitolano. De negentienjarige middenvelder van Odds BK is weliswaar niet te betalen voor de Rotterdammers, maar als er wél meer financiële middelen komen, dan houdt Frank Arnesen zijn transfertarget zeker in het vizier. Ook Feyenoord Transfermarkt speelde wat in op de mogelijke komst van hem.

Dat vertelt hij tegenover Voetbal International. "Als ik geld zou hebben gehad, had Joshua Kitolano hier bijvoorbeeld al gespeeld. Hij is een talentvolle middenvelder uit Noorwegen met veel potentie", legt de technisch directeur van Feyenoord uit. "In een ideale wereld haal je die binnen, geef je hem de tijd zich te ontwikkelen en heb je volgend seizoen een perfecte speler. Maar in die wereld leeft Feyenoord niet."

Daarbij gaf Arnesen wel aan dat die optie Feyenoord nóg niet heeft, maar de club wel hard aan de toekomst timmert. "Ik moet nu kijken naar prioriteiten en dat is Kitolano niet, terwijl ik die jongen het liefst gisteren had gehaald", stelt de Deen, die deze window onder andere Guus Til, Marcus Helmgren Pedersen, Alireza Jahanbakhsh en Gernot Trauner haalde.

Lees ook'Feyenoord-bod op middenvelder afgewezen

De negentienjarige Noor is dit seizoen vaste waarde op het middenveld van Odds. Afgelopen weekend tekende hij voor zijn eerste treffer van het seizoen. Kitolano speelde ondanks zijn jonge leeftijd al 86 wedstrijden in de hoofdmacht van de Noorse middenmoter.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen