AZ gaat dankzij Pavlidis met goed gevoel richting competitiestart

8 augustus 2021, 19:52

AZ heeft zondag de oefencampagne winnend afgesloten. De vriendschappelijke wedstrijd tegen Torino in het AFAS Stadion eindigde in 2-1. Vangelis Pavlidis maakte met zijn eerste doelpunt voor AZ de winnende.

De ploeg van trainer Pascal Jansen speelde in Alkmaar de twaalfde en daarmee tevens de laatste wedstrijd van de voorbereiding. Alleen RB Leipzig was gedurende de oefencampagne te sterk voor AZ, dat de competitie volgende week zaterdag begint met een uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk.

De Alkmaarders, die deze zomer onder meer Marco Bizot, Jonas Svensson, Calvin Stengs en Myron Boadu kwijtraakten, begonnen niet goed aan de laatste test voor de competitiestart. De wedstrijd was nog geen minuut oud toen Marko Pjaca de Italianen op 0-1 zette. AZ herstelde zich snel en kwam een kwartier later via een aangeraakt schot van Jesper Karlsson op gelijke hoogte.

Dat leek lang het laatste doelpunt van de wedstrijd te worden, totdat Pavlidis vlak voor tijd toesloeg. De van Willem II overgekomen Griek maakte vijf minuten voor tijd de 2-1 en bezorgde zijn ploeg daarmee de oefenzege.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen