Eredivisie-topscorer Giakoumakis mogelijk naar Zwitserland

8 augustus 2021, 23:45

De toekomst van Giorgios Giakoumakis ligt mogelijk in Zwitserland. De spits van VVV-Venlo staat volgens de Basler Zeitung in de belangstelling van FC Basel. Ook de NOS vermoedt dat de Zwitserse club in de markt is voor de doelpuntenmachine.

Giakoumakis kroonde zich het voorbije seizoen tot topscorer van de Eredivisie door liefst 26 doelpunten in dertig wedstrijden te maken. Na de degradatie van VVV leek een vertrek van de goaltjesdief onvermijdelijk, maar nog altijd staat de Griek op de loonlijst in Venlo. Mogelijk komt daar snel verandering in, daar er wat beweging rond de spits ontstaat.

VVV wil de hoofdprijs voor Giakoumakis. Enkele maanden geleden werd een vraagprijs van zes tot tien miljoen euro genoemd, maar mogelijk nemen Venlonaren inmiddels genoegen met een wat lagere transfersom. VVV sorteerde met de komst van Sven Braken al voor op het vertrek van Giakoumakis, die zondag in de openingswedstrijd tegen NAC Breda (2-2) dan ook geen deel uitmaakte van de wedstrijdselectie.

"Er hebben zich al wat clubs gemeld voor hem, maar daar zaten de big spenders nog niet tussen. Ik verwacht wel dat dat nog gaat gebeuren", zei technisch manager Stan Valckx onlangs in De Limburger. "We hebben een bepaald bedrag in ons hoofd en als dat niet wordt betaald dan is er een optie dat hij toch in Venlo blijft. Hij heeft tenslotte nog gewoon een contract. Giakoumakis wordt niet ten koste van alles verkocht, maar de markt komt langzaam los. De kans is groot dat hij gewoon vertrekt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen