Feyenoord maakt met zelfspot verhuur Azarkan bekend

9 augustus 2021, 10:11

Feyenoord verhuurt Marouan Azarkan (19) komend seizoen aan stadgenoot Excelsior. Dat maakte de club maandagochtend definitief bekend. Hetzelfde persbericht verscheen eerder ook al op de website, maar dat bleek toen iets te voorbarig.

Het bericht verscheen afgelopen donderdag al op de website van Feyenoord, al ging het toen om een foutje. De doorgaans goed ingevoerde Feyenoord Transfermarkt wist al snel te vertellen dat er nog helemaal geen akkoord was over een verhuur en dat Azarkan en Feyenoord nog uit meerdere clubs een keuze moesten maken. Ook Roda JC en NAC Breda - bij laatstgenoemde speelde hij ook vorig seizoen al op huurbasis - waren in de race. Het bericht werd al snel weer van de website van de Rotterdammers verwijderd.

Lees ook: Blunder Feyenoord rond Azarkan

Inmiddels is de huurtransfer van de negentienjarige vleugelaanvaller dus wel officieel en dus kon hetzelfde persbericht alsnog geplaatst worden. Op Twitter toonde de club bovendien aan over de nodige zelfspot te beschikken. 'Admin: *publiceert bericht (opnieuw)*', viel te lezen bij de aankondiging.

Technisch directeur Frank Arnesen sprak op de clubwebsite zijn vertrouwen uit in de verhuur van Azarkan, die nog tot 2023 vastligt in De Kuip. "Marouan is een talentvolle speler die het nodig heeft om veel minuten te maken. Bij Feyenoord zijn de kansen dit jaar voor hem beperkt, dus is het goed dat hij bij Excelsior aan de slag kan. We hebben goede ervaringen met jeugdspelers die daar verhuurd zijn en sterker zijn teruggekeerd, dus we hebben er alle vertrouwen in dat dit voor Marouan ook het geval zal zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen