'Man of the match' Rosario maakt indruk: ''Aangename verrassing"

9 augustus 2021, 13:00

OGC Nice is met een teleurstellend doelpuntloos gelijkspel begonnen aan de competitie. Desondanks was trainer Christophe Galtier na afloop positief over een nieuwkomer: hij prijst Pablo Rosario na zijn debuut, waar Justin Kluivert minder indruk maakte.

Calvin Stengs ontbrak tegen Reims vanwege een lichte blessure, maar de andere twee Nederlandse konden wel spelen. "Hij heeft het goed gedaan. Pablo zit ook al in het ritme omdat hij de voorbereiding bij PSV heeft meegemaakt", aldus de oefenmeester in gesprek met Nice-Matin. Na het gelijkspel werd de middenvelder uitgeroepen tot man of the match.

"Voor velen was hij voor zijn komst nog een onbekende. Maar hij is een aangename verrassing. Pablo is een hele mooie ontdekking van Julien Fournier", looft Galtier de technisch directeur van de club. Kluivert maakte als buitenspeler minder indruk bij zijn eerste minuten. Hij werd na tachtig minuten gewisseld. "Justin heeft in Rome een tijdje buiten de selectie getraind. Hij was nu klaar om te starten, maar moet conditioneel nog stappen maken."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen