Voltreffer Feyenoord: "Gaan ze veel plezier aan beleven"

9 augustus 2021, 15:02

Feyenoord zal vandaag (maandag) hoogstwaarschijnlijk de komst van Fredrik Aursnes bekend maken. De 25-jarige middenvelder komt over van het Noorse Molde FK, maar is in Nederland nog een grote onbekende. Voormalig PSV-aanvaller Hallvar Thoresen denkt echter dat hij voor Feyenoord enorm belangrijk kan worden.

De Rotterdammers zelf moeten de transfer nog wereldkundig maken, maar Molde kondigde zondag al aan dat Aursnes voormalig ploeggenoot Marcus Pedersen achterna zal gaan naar Feyenoord. "Het is een terechte beloning voor de ontwikkeling die Aursnes heeft doorgemaakt", vertelde de Noorse oud-voetballer Thoresen, die tegenwoordig namens PSV spelers scout in Scandinavië, aan het Algemeen Dagblad. "Feyenoord gaat echt heel veel plezier beleven aan hem."

Thoresen ziet bij Aursnes veel kwaliteiten die Feyenoord goed kan gebruiken. "Hij is heel gedisciplineerd en werkt hard", begon hij. "En hoewel hij niet heel snel is, legt hij enorm veel meters af tijdens een wedstrijd. Elk elftal heeft dit soort spelers nodig. Hoe goed hij daadwerkelijk wordt voor Feyenoord, is natuurlijk altijd lastig te voorspellen. Maar aan zijn mentaliteit zal het in elk geval niet liggen. Hij is het type voetballer dat zijn elftal nooit laat zakken en er altijd staat. Een winnaar. Ja, ik geloof zeker dat hij aan zal spreken in De Kuip."

Aursnes meldde zich maandag in Rotterdam voor de medische keuring, zo meldde RTV Rijnmond eerder vandaag. De verwachting is dan ook dat hij spoedig gepresenteerd zal worden. Daarmee is de vacature op het middenveld - waar eerder ook Joey Veerman voor in aanmerking kwam - ingevuld. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen