PSV bouwt aan droomteam: 'Nog vier à vijf versterkingen'

10 augustus 2021, 08:32

PSV draait in de eerste weken van het seizoen als een tierelier. In de voorronde van de Champions League werden clubs als Galatasaray en Midtjylland volledig van de mat gespeeld en in de Johan Cruyff Schaal was het met maar liefst 0-4 te sterk voor landskampioen Ajax. Desondanks beschikt PSV nog altijd niet over het gewenste materiaal.

Voetbal International meldt zelfs dat de Eindhovenaren nog op zoek zijn naar vier à vijf versterkingen. Dat zijn zowel spelers voor de breedte als eventuele basisspelers. Zo zoekt de club uit Eindhoven nog naar een concurrent in de punt van de aanval voor Eran Zahavi. Luuk de Jong is de voornaamste kandidaat voor die vacature, maar een eventuele transfer zal pas aan het einde van de transferwindow bespreekbaar zijn voor Sevilla.

Daarnaast viel de naam van Salzburg-spits Mergim Berisha meermaals. Volgens Rik Elfrink, clubwatcher van het Eindhovens Dagblad, is dat ijzer niet heel heet en richt PSV de pijlen eerder op De Jong. Aan de andere kant ligt het ook in de lijn der verwachting dat er nog een aantal spelers vertrekt. Vooral Denzel Dumfries en Mohamed Ihattaren worden veelvuldig aan andere clubs gelinkt.

Lees ook: Midtjylland gelooft in stunt tegen PSV: "Het is eerder gebeurd"

Dinsdagavond speelt PSV de return tegen Midtjylland. De eerste wedstrijd werd door PSV in eigen huis zeer overtuigend met 3-0 gewonnen. Mocht PSV overleven, dan speelt het de volgende ronde tegen Benfica of Spartak Moskou. De vraag is echter of het dan al over enkele versterkingen kan beschikken. Met een ijzersterke selectie hoopt PSV in ieder geval hoge ogen te kunnen gooien in de Champions League en Ajax van de troon te stoten in de Eredivisie.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen