Officieel: koopzuchtig Twente maakt van Vlap elfde aanwinst

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

10 augustus 2021 – Wat al even in de lucht hing, is inmiddels ook officieel bevestigd door FC Twente: Michel Vlap speelt komend seizoen in de Grolsch Veste. De middenvelder wordt voor één seizoen gehuurd van RSC Anderlecht en het is Twente niet gelukt om een optie tot koop te bedingen in het contract. Zo hebben de Tukkers inmiddels alweer hun elfde (!) aanwinst van deze transferwindow te pakken.

Officieel: koopzuchtig Twente maakt van Vlap elfde aanwinst

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Twente kondigde de transfer van Vlap aan met een mooie video. Vlap speelde eerder in Nederland al voor Heerenveen, waar hij ook zijn opleiding heeft genoten. Met twintig doelpunten in 59 wedstrijden toonde hij aan een veel scorende middenvelder te zijn en zodoende verdiende hij een transfer naar Anderlecht voor maar liefst acht miljoen euro.

In België presteerde hij echter erg wisselvallig. Hoewel hij elf goals en 34 wedstrijden achter zijn naam heeft staan, wist hij nooit voor langere tijd basisspeler te worden. Daarom verhuurde Anderlecht hem vorig seizoen al aan Arminia Bielefeld, waar hij zeven keer mee mocht doen in de Bundesliga en nu is het de beurt aan FC Twente om hem te huren.

Lees ook: Twente heeft 'buitenkansje' Sadilek binnen: optie tot koop

Twente is vooralsnog zeer actief op de transfermarkt, het haalde namelijk eerder al tien andere spelers. Virgil Misidjan, Vaclav Cerny, Ricky van Wolfswinkel, Robin Pröpper, Michal Sadilek, Manfred Ugalde, Luka Ilic (nogmaals gehuurd), Lars Unnerstall, Jody Lukoki en Dimitris Limnios kwamen eerder al naar Enschede. Twente wil volgend seizoen meedoen om de play-offsplekken om Europees voetbal.

Speel je favoriete casino games op Jacks.nl. Meld je aan met een 100% welkomstbonus tot €100!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd