'Feyenoord-talent El Bouchataoui mag weg na komst Aursnes'

10 augustus 2021, 13:35

Het kan snel gaan in voetballand: aan het einde van vorig seizoen leek Achraf El Bouchataoui zijn kans bij Feyenoord nog te grijpen, maar enkele maanden later kan hij zijn spullen pakken. De middenvelder maakte in mei veel indruk als basisspeler tegen RKC (3-0 winst), maar de nieuwe trainer Arne Slot is klaarblijkelijk minder van hem gecharmeerd.

RTV Rijnmond meldt namelijk dat hij van Feyenoord mag vertrekken. De middenvelder was een week eerder tegen Luzern al niet van de partij en een definitief of tijdelijk afscheid lijkt in het verschiet te liggen. Het middenveld van Feyenoord was al redelijk dik bezet met spelers als Leroy Fer, Jens Toornstra, Joao Teixeira, Mark Diemers, Francesco Antonucci en Orkun Kökcü en daar kwam onlangs nog een speler bij.

Deze week maakte de Rotterdamse club namelijk bekend Fredrik Aursnes over te nemen van Molde FK voor meer dan anderhalf miljoen euro. Ook eerdere aanwinst Gernot Trauner heeft in het verleden veelvuldig op het middenveld gespeeld. De komst van Aursnes lijkt de druppel te zijn die de situatie van El Bouchataoui onmogelijk maakt.

Lees ook: Voltreffer Feyenoord: "Gaan ze veel plezier aan beleven"

Feyenoord had het in de voorronde van de Conference League ontzettend lastig tegen Drita, maar revancheerde zich knap door met 0-3 van Luzern te winnen en vervolgens Spaans landskampioen Atlético Madrid met 2-1 te verslaan. Donderdag moet het het karwei tegen Luzern afmaken, maar dat zal dus gebeuren zonder El Bouchataoui, die uit kan kijken naar een andere werkgever.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen