'PSV doet goede zaken en legt twee talenten tóch lang vast'

10 augustus 2021, 17:31

PSV is de komende jaren verzekerd van twee talentvolle spelers in de voorhoede. Spits Fodé Fofana (18) en vleugelspeler Jeremy Antonisse (19) zijn het met de club eens geworden over een nieuw, langdurig contract, dat zij binnenkort zullen ondertekenen. Antonisse tekent 2024, Fofona wordt vastgelegd tot 2025.

Dat schreef het Eindhovens Dagblad donderdagmiddag. De krant sprak van 'zware onderhandelingen', vooral met het management van Fofana. 'Vorige maand leek het er nog op dat hij weg zou gaan en zijn aflopende contract niet zou verlengen, maar in de afgelopen weken is in de gesprekken de lentezon alsnog doorgebroken.' Onder meer de aanwezigheid van trainer Ruud van Nistelrooij bij Jong PSV zou het talent hebben overtuigd. 

Voor Antonisse was vooral zijn perspectief op kansen in het eerste elftal dat hem na lange onderhandelingen deed besluiten om bij te tekenen. De aanvaller maakte vorig seizoen zijn debuut in het eerste elftal en kreeg ook tijdens de voorbereiding al enkele kansen van trainer Roger Schmidt. Hij was onder meer goed voor een fraai doelpunt in de wedstrijd tegen RWDM (6-2). 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen