Schmidt voert nu wel wijzigingen door: opstelling PSV bekend

10 augustus 2021, 18:44

PSV-trainer Roger Schmidt voert voor de return tegen FC Midtjylland enkele wijzigingen in zijn opstelling toe. De afgelopen weken startte hij steeds met zijn sterkst mogelijke formatie, maar na een 3-0 overwinning in de heenwedstrijd tegen de Denen durft hij het dit keer wel aan.

Zodoende starten Davy Pröpper en Jordan Teze in de basis, ten koste van Marco van Ginkel en Phillipp Mwene. Ook Olivier Boscagli neemt zijn plek weer over van Armando Obispo, nadat hij de heenwedstrijd door een schorsing moest missen. De verdediger stond ook in het duel om de Johan Cruijff Schaal tegen Ajax (0-4 winst) alweer in de basis. Cody Gakpo draagt door de afwezigheid van Van Ginkel de aanvoerdersband.

De overige namen zijn dezelfde als de afgelopen wedstrijden. Zo zal smaakmaker Noni Madueke opnieuw een voorhoede vormen met Eran Zahavi, Mario Götze en Gakpo, neemt Pröpper op het middenveld plaats naast Ibrahim Sangaré en maken Philipp Max en André Ramalho de verdediging compleet. Joël Drommel staat uiteraard weer onder de lat. 

Het tweeluik met FC Midtjylland lijkt na de 3-0 zege van vorige week al zo goed als beslist. Vanaf 20.00 uur is de enige taak van de Eindhovenaren om die voorsprong niet meer weg te geven. Overigens tellen uitdoelpunten daarbij niet langer dubbel. Als PSV de volgende ronde bereikt, wacht in de laatste voorronde van de Champions League een duel tegen Benfica en Spartak Moskou. Die twee ploegen trappen om 21.00 uur af. De heenwedstrijd werd met 2-0 gewonnen door de Portugesen. 

Opstelling PSV: Drommel; Teze, Ramalho, Boscagli, Max; Pröpper, Sangaré; Madueke, Götze, Gakpo; Zahavi

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen