Kökcü smeert Carrasco-wond in: "Zodat het geen litteken wordt"

11 augustus 2021, 09:41

Orkun Kökcü is niet ongeschonden uit de strijd met Atlético Madrid gekomen. De Turkse middenvelder van Feyenoord won het oefenduel weliswaar met 2-1, maar werd flink toegetakeld door Yannick Carrasco. De buitenspeler werd met rood van het veld gestuurd, nadat hij Kökcü in het gezicht krabde.

Kökcü snelde naar Carrasco toe nadat de Belgische aanvaller Tyrell Malacia natrapte. Köckü kwam verhaal halen en werd eveneens aangevallen door de buitenspeler. Met een bebloed gezicht hervatte de Feyenoorder de wedstrijd. "Die dag brandde het nog wel een beetje", blikt Kökcü terug in gesprek met ESPN. "Ik heb het een beetje ingesmeerd, zodat het geen litteken wordt."

Kökcü kwam op voor zijn ploeggenoot. Het is een perfect beeld van de eensgezindheid die langzaam bij Feyenoord begint te ontstaan. "We zijn echt een team aan het vormen en hebben veel vertrouwen in dit seizoen. We vertrouwen elkaar. Dat bewezen we door uiteindelijk te winnen van Atlético Madrid."

De middenvelder en zijn ploeggenoten verdedigen donderdagavond een 0-3 voorsprong tegen FC Luzern, dat in strijd om Conference League-kwalificatie op bezoek komt in de Kuip. Komende zaterdag opent Feyenoord het seizoen met een uitduel bij Willem II.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen