President PSG dolblij met Messi, oud-rivaal Ramos voorlopig 'out'

11 augustus 2021, 10:08

Nasser Al-Khelaïfi, voorzitter van Paris Saint-Germain, is dolblij met de komst van Lionel Messi naar zijn club. De Qatari zakenman, die al jarenlang miljoenen euro's in zijn Franse club pompt, hoopt met de komst van Messi het laatste stapje richting de begeerde Champions League-bokaal te zetten.

"Ik ben zeer verheugd dat Lionel Messi heeft gekozen voor Paris Saint-Germain. Met grote trots verwelkomen we hem en zijn familie in Parijs", laat hij optekenen op de website. "In onze gesprekken maakte hij geen geheim van zijn wens om zich te blijven ontwikkelen op het hoogste niveau en prijzen te pakken. De ambitie van de club is natuurlijk identiek."

Lees ook: Messi reageert: "Deze club past perfect bij mijn ambities"

Messi's komst is geweldig nieuws voor de club, die de laatste jaren steeds meer aan aanzien wint. "De toevoeging van Leo aan ons elftal bevestigt hoe goed wij bezig zijn. Samen met onze geweldige coach (Mauricio Pochettino, red.) en zijn staf kijk ik ernaar uit om dit team geschiedenis te zien schrijven, voor als onze supporters over de hele wereld."

Mede-aanwinst Sergio Ramos moet het samenspelen met zijn oude rivaal Messi voorlopig uitstellen. De transfervrij van Real Madrid overgekomen verdediger kwakkelt al maanden met blessureleed en moet volgens Franse media waarschijnlijk nog twee maanden toekijken. Ramos en Messi kregen het de laatste jaren tijdens Clásicos tussen FC Barcelona en Real Madrid regelmatig aan de stok, maar dragen dit seizoen hetzelfde shirt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen