'Inter akkoord met vraagprijs Dumfries, Fortuna verliest Polter'

11 augustus 2021, 14:09   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Internazionale is bereid de gevraagde vijftien tot twintig miljoen euro te betalen voor de komst van Denzel Dumfries. Na het miljoenenvertrek van Achraf Hakimi naar Paris Saint-Germain is de Italiaanse landskampioen hard op zoek naar een nieuwe rechtsachter. Na zijn succesvolle EK-deelname kwam Dumfries in beeld, maar Inter wachtte lang met doorpakken. 

Volgens La Gazzetta Dello Sport is Inter bereid nu wél aan de wens van PSV te voldoen. De Eindhovenaren wilden de rechtsback deze zomer aanvankelijk voor een lager bedrag laten gaan, maar hopen hem nu voor een hoger bedrag van de hand te doen. Inter heeft financiële ruimte na de verkoop van Romelu Lukaku aan Chelsea. De Londenaren maken spoedig 115 miljoen euro over naar Milaan.

Lees ook: 'Inter haalt opvolger recordman Lukaku op in Rome'

Fortuna Sittard moet vrezen voor een vertrek van clubtopscorer Sebastian Polter. Diverse Duitse media en Voetbal International weten dat de boomlange spits in verregaande onderhandelingen is met Bundesliga-promovendus VfL Bochum. De dertigjarige spits, afgelopen seizoen goed voor negen goals en vijf assists, wil voor zijn laatste kans in de Duitse topcompetitie gaan.

Omdat Polter vertrekt, komt er voor Fortuna ruimte in het salarisbudget. De spits staat voor een recordbedrag van 5 ton op de loonlijst. Als Polter vertrekt, willen de Limburgers snel talent Deroy Duarte presenteren. De middenvelder vertrok deze zomer transfervrij bij Sparta.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen