Fortuna Sittard strikt aanvaller die als een komeet gaat

11 augustus 2021, 19:11   Bijgewerkt: 11 augustus 2021, 19:16

Fortuna Sittard heeft zich versterkt met Tijjani Noslin. De 22-jarige aanvaller komt over van TOP Oss, dat weinig van de speler heeft kunnen genieten. Noslin speelde namelijk slechts twee maanden in Oss en vertrekt zonder ook maar één officiële wedstrijd te hebben gespeeld.

Noslin gaat als een komeet. De aanvaller was twee maanden geleden nog amateur, verdiende deze zomer een amateurcontract bij TOP Oss en maakt nu al promotie naar de Eredivisie. Bij Fortuna tekent De Tovenaar van de Thorbeckerlaan een contract tot medio 2024 met een optie voor een extra jaar.

"Het is allemaal heel snel gegaan", erkent Noslin. "Binnen twee maanden van de amateurs naar de Eredivisie is een jongensdroom. Ik ben dan ook ontzettend dankbaar voor deze kans en ik ga er samen met mijn nieuwe teamgenoten alles aan doen om, nu het publiek weer terug is in de stadions, er een mooi seizoen van te maken."

Fortuna raakte de afgelopen periode overtuigd van Noslin, vertelt technisch manager Sjoerd Ars. "Hij heeft een tijdens de voorbereiding bij TOP Oss een positieve indruk gemaakt," aldus de technisch manager van Fortuna Sittard. "Het is natuurlijk een grote stap vanuit het amateurvoetbal, maar wij denken dat hij op termijn flinke stappen kan maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen