Hint Elia hier op een terugkeer naar ADO Den Haag?

11 augustus 2021, 20:36

Eljero Elia heeft een tweet de wereld ingestuurd die voer is voor speculatie. Het lijkt erop dat er binnenkort meer duidelijk komt over de voetbaltoekomst van de 34-jarige aanvaller. In zijn tweet lijkt Elia te hinten op een terugkeer naar ADO Den Haag.

Elia stuurt woensdagavond een tweet met slechts twee emoji's: een pijl met 'back' en een zandloper, wat geïnterpreteerd kan worden als 'back soon' (vrij vertaald: snel terug). Een terugkeer naar een zijn oude clubs? Het zou zomaar kunnen. En dan is een rentree bij ADO Den Haag het meest waarschijnlijk.

Elia was tot voor kort nog speler van FC Utrecht. De ervaren aanvaller werd een jaar geleden met veel bombarie binnengehaald, maar kwam minder aan spelen toe dan verwacht. In onderling overleg besloten de club en speler het doorlopende contract te ontbinden, waardoor Elia nu zonder werkgever zit.

"Als ervaren speler wil je niets liever dan belangrijk zijn voor het team, zowel binnen als buiten de lijnen", legde Elia op de website van FC Utrecht zijn vertrek uit. "Afgelopen seizoen was voor mij een jaargang met ups en downs, waarin ik er ondanks moeilijke omstandigheden alles aan heb gedaan mijn bijdrage aan de ploeg te leveren. Dit seizoen is het perspectief voor mij veranderd. Daarover is de club eerlijk naar mij geweest en dat waardeer ik. Ik ga nu bekijken waar mijn toekomst ligt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen