'Barça en Koeman dicht bij komst 'grootste talent van Turkije''

11 augustus 2021, 21:40   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

FC Barcelona is dicht bij het aantrekken van Emre Demir, zo weet AS te melden. De club van trainer Ronald Koeman probeert met het oog op de toekomst de zeventienjarige Turkse aanvaller over te nemen van Kayserispor. Barça heeft inmiddels al een bod van twee miljoen euro uitgebracht.

Demir wordt een grote toekomst toegedicht. Volgens het Spaanse medium wordt de jonge aanvaller beschouwd als het grootste talent van Turkije. Demir speelde ondanks dat hij nog piepjong is al 31 officiële wedstrijden in het eerste elftal van Kayserispor, waarvan 26 in de competitie. Daarin was hij goed voor drie doelpunten en een assist.

In Barcelona ligt een contract voor vijf seizoenen klaar voor Demir, die bij Kayserispor nog voor twee jaar vastligt. De jonge Turk is niet de eerste Demir die deze zomer de overstap kan maken naar de Catalaanse club. Eerder trok Barça Yusuf Demir (18) aan, die overkwam van Rapid Wien.

Yusuf Demir werd gehaald voor Barça B, maar krijgt in de voorbereiding veel speeltijd in de hoofdmacht van Koeman. De Oostenrijkse middenvelder annex aanvaller maakte in de oefenwedstrijd tegen VfB Stuttgart zijn eerste doelpunt voor de Catalanen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen