PSV haalt met bijzondere constructie Amerikaan naar Eindhoven

11 augustus 2021, 22:51

PSV heeft zich versterkt met Dante Sealy. De Eindhovenaren nemen de achttienjarige aanvaller over van FC Dallas. Sealy wordt in eerste instantie voor twee seizoenen gehuurd. Daarna kan PSV de Amerikaan definitief inlijven.

Het nieuws is nog niet bevestigd door PSV, maar Dallas maakt wel al melding van de overgang. Sealy was in het verleden al twee keer op proef in Eindhoven. Nu komt hij PSV voor in elk geval twee jaar versterken. In eerste instantie sluit hij aan bij Jong PSV, dat getraind wordt door Ruud van Nistelrooij.

Sealy heeft al enige ervaring op het hoogste niveau. Namens Dallas speelde hij elf wedstrijden in de Major League Soccer, allemaal invalbeurten. Scoren deed hij eenmaal. Dat deed hij begin mei, toen Dallas met won van Portland Timbers. Sealy bepaalde vijf minuten voor tijd de eindstand op 4-1.

Jong PSV is vorige week vrijdag het nieuwe seizoen in de Eerste Divisie begonnen met een 1-1 gelijkspel tegen FC Dordrecht. Toptalent Fodé Fofana, die op het punt staat zijn contract bij PSV te verlengen, maakte het enige Eindhovense doelpunt.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen