'Feyenoord baalt: kans op vertrek van Diemers nihil'

12 augustus 2021, 15:14   Bijgewerkt: 12 augustus 2021, 18:31

Slecht financieel nieuws voor Feyenoord: de kans dat Mark Diemers (27) deze zomer een transfer gaat maken, is bijzonder klein. Ondanks dat er veel belangstelling is voor de middenvelder, zal het pas in de winter echt losgaan rondom zijn persoon. Dat heeft alles te maken met een blessure van de speler in kwestie.

Dat schrijft het doorgaans goed geïnformeerde Feyenoord Transfermarkt althans. 'Mark Diemers kampt met een knieblessure. Een uitgaande transfer wordt daarom deze zomer niet verwacht. In de winter kijkt men verder', schrijft het account over een mogelijke overgang van de voormalig speler van onder andere Fortuna Sittard en SC Cambuur. Onder Arne Slot is er geen toekomst in De Kuip, de coach heeft liever lopers op het middenveld.

Bovendien is er met Jens Toornstra, Orkun Kökcü, Leroy Fer, Guus Til, Francesco Antonucci en aanwinst Fredrik Aursnes behoorlijk wat concurrentie op het middenveld voor Diemers. Daarnaast maken talenten Lennard Hartjes en Antoni Milambo een goede indruk in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. João Carlos Teixeira loopt er ook nog rond, maar hij mag eveneens verkassen. 

Lees ook: 'Feyenoord heeft aanvoerder Fer op de transferlijst geplaatst'

Aan belangstelling had Diemers overigens weinig te klagen, want Hajduk Splik, AEK Athene, Panathinaikos en MOL Fehérvár hadden belangstelling in Diemers. Dat is ook een behoorlijke domper voor technisch directeu Frank Arnesen, die het loon van Diemers graag zou stoppen in het halen van een nieuwe spits.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen