FC Utrecht getroffen door zware blessure, oriëntatie op vervanger

12 augustus 2021, 20:03   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De vrees van FC Utrecht en Tommy St. Jago is bevestigd: de 21-jarige verdediger moet maandenlang toekijken. St. Jago raakte zaterdag in de oefenwedstrijd tegen Fortuna Sittard zwaar geblesseerd. Onderzoek heeft uitgewezen dat er schade uit de knie is. Utrecht overweegt een vervanger aan te trekken.

St. Jago was beoogd basisspeler in het elftal van René Hake, maar die plannen vallen compleet in duigen. "Bij een luchtduel op het middenveld maakte ik een ongelukkige beweging", zegt St. Jago op het clubkanaal van Utrecht. "Nu onderzoek heeft uitgewezen dat er schade is aan mijn knie, zal ik er een aantal maanden uit liggen. Ik hoef niet geopereerd te worden, dat is beter nieuws dan ik had verwacht. Mijn herstel begint dus direct."

Volgens De Telegraaf oriënteert Utrecht zich op de transfermarkt voor eventueel een nieuwe centrale verdediger. Wanneer dit niet lukt, speelt Utrecht in elk geval de eerste seizoenshelft met Willem Janssen, Mark van der Maarel, Benaissa Benamar, Christopher Mamengi en Ruben Kluivert

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen