Deroy Duarte blijft actief in Eredivisie, AZ verhuurt spits Margaret

12 augustus 2021, 20:46

Deroy Duarte blijf actief in de Eredivisie. Nadat het contract van de 22-jarige middenvelder afliep bij Sparta Rotterdam, zat hij een tijdje zonder club. Fortuna Sittard heeft nu gebruik gemaakt van zijn transfervrije status. Duarte tekende in Limburg een driejarig contract.

"Ik heb een goed gevoel overgehouden aan de gesprekken, waarbij een duidelijk plan werd geschetst", reageert Duarte op het clubkanaal van zijn nieuwe werkgever. "Ik kijk er enorm naar uit om voor deze mooie club te spelen en de supporters te ontmoeten. We maken er met z'n allen een mooi seizoen van."

Technisch manager Sjoerd Ars: "We zijn erg blij dat we ons hebben kunnen versterken met Deroy. Hij had meerdere mogelijkheden, ook financieel interessantere, maar koos uiteindelijk toch voor ons. Dat zegt wat over zijn karakter en motivatie om beter te worden. Met zijn kwaliteiten geeft hij ons nog meer mogelijkheden op het middenveld."

AZ verhuurt jonge spits

Richonell Margaret speelt komend seizoen op huurbasis voor TOP Oss. De twintigjarige spits kwam twee jaar geleden over van Vitesse en stond te boek als talentvolle aanvaller. Maar tot dusver speelde Margaret alleen voor de beloftenploeg. Voor Jong AZ maakte hij zeven doelpunten in 43 duels.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen