Slot tevreden: "Hij heeft absoluut niet aangegeven dat hij weg wil"

12 augustus 2021, 21:32

Leroy Fer mag dan zijn basisplaats bij Feyenoord kwijt zijn, bij de pakken neerzitten doet hij niet. Arne Slot is zeer tevreden over hoe de 31-jarige middenvelder omgaat met zijn situatie. Volgens de oefenmeester van Feyenoord is er dan ook zeker geen sprake van een transferwens.

Fer werd tijdens de voorbereiding gebruikt als centrale verdediger, op het middenveld moest hij al anderen voor zich dulden. Na de komst van Gernot Trauner verdween Fer definitief uit de basis van Feyenoord. "Hij heeft de rol achterin op de best mogelijke manier ingevuld, maar hij is geen centrale verdediger", zegt Slot tegen ESPN.

Desondanks pakt Fer het positief op. "Hij laat nu zien, nu hij er buiten valt, dat hij nog steeds veel van waarde is. Hij is ongelooflijk druk met de jonge jongens en traint zelf ook nog eens heel hard om terug te komen in het elftal." Fer werd deze zomer nog in verband gebracht met Turkse clubs. Maar volgens Slot is er op dit moment helemaal geen sprake van een transfer. "Hij heeft absoluut niet aangegeven dat hij weg wil." Slot hoeft Fer zelf ook niet kwijt. "Als hij zijn rol zo invult, absoluut niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen