Feyenoord weet met wie het moet afrekenen in laatste voorronde

12 augustus 2021, 22:05

Feyenoord weet de laatste horde op weg naar de Conference League: in een tweeluik met het Zweedse Elfsborg wordt bepaald wie zich plaatst voor het hoofdtoernooi. Terwijl Feyenoord donderdag eenvoudig afrekende met FC Luzern, deed Elfsborg dat met Velez Mostar. De Scandinaviërs zegevierden in Bosnië-Herzegovina met 1-4. Het heenduel eindigde vorige week in Zweden nog onbeslist (1-1).

Gezien het resultaat in de thuiswedstrijd mocht Elfsborg zich opmaken voor een lastige return. Maar vlak na rust was alle spanning verdwenen. Elfsborg bereikte de rust dankzij Per Frick en Jeppe Okkels al met een 0-2 voorsprong en direct na de pauze besliste Okkels het duel definitief. Even later maakte Frick ook zijn tweede van de avond. De tegentreffer van Dejan Georgijevic was voor de statistieken.

Feyenoord begint het tweeluik met Elfsborg aankomende donderdag met een thuisduel. Een week later volgt in Zweden de definitieve beslissing. Elfsborg bereikte de voorrondes van de Conference League door in de vaderlandse competitie als tweede te eindigen achter kampioen Malmö. In het huidige seizoen staat de komende Feyenoord-opponent vierde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen