Schöne vindt het mooi geweest: "Dat is een gesloten boek"

12 augustus 2021, 22:15

De interlandcarrière van Lasse Schöne (35) is ten einde. Schöne hoopte vorig seizoen als speler van sc Heerenveen nog het EK te spelen met Denemarken. Dat plan mislukte en nu vindt de huidige speler van NEC het mooi geweest. "Het Deense elftal heb ik uit mijn hoofd gezet, dat is een gesloten boek", aldus de Scandinaviër.

"Ik heb er meer dan tien jaar bij mogen zitten. Dat kostte veel tijd, steeds weg van mijn familie. Nu kan ik de interlandperiodes lekker aan hen besteden", laat Schöne weten aan De Gelderlander. "Ik wilde graag dat EK nog meemaken. Het pakte niet in mijn voordeel uit dat het toernooi met een jaar werd verplaatst vanwege de coronacrisis. Maar ik heb hier vrede mee. Ik ben heel blij en trots op wat ik heb bereikt."

Als international maakte Schöne twee eindtoernooien mee. Hij was actief op het EK 2012 en het WK 2018. Komend weekend begint Schöne officieel aan zijn tweede periode bij NEC. Toevalligerwijs spelen de Nijmegenaren op bezoek bij Ajax, waar Schöne voor de aftrap nog een afscheid krijgt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen