Slot nog niet helemaal gerust op blessure van Jahanbakhsh

12 augustus 2021, 23:17

Feyenoord kende tegen FC Luzern niet een geheel zorgeloze avond. Al voor rust moest Alireza Jahanbakhsh na zijn beide doelpunten geblesseerd van het veld. De zomeraankoop van Feyenoord kreeg last van zijn lies. Volgens de Iraniër valt het allemaal mee en is het niets ergs, maar trainer Arne Slot is er niet helemaal gerust op.

Jahanbakhsh liet zichzelf wisselen. Hij achtte het niet verstandig verder te spelen. "Als het erger wordt, moet ik wedstrijden missen. Ik wilde geen risico nemen", aldus Jahanbakhsh tegenover ESPN. Slot houdt nog een slag om de arm. "Spelers roepen na de wedstrijd altijd dat het wel meevalt en ik ken Alireza natuurlijk al wat langer. Ik hoop met hem mee dat het meevalt, maar over drie dagen spelen we alweer. Je gaat er niet zomaar uit."

Slot gunde jongelingen Lennard Hartjes (18) en Antoni Milambo (16) hun debuut voor Feyenoord. Milambo werd daarmee de jongste Feyenoord-debutant ooit. "Al jarenlang heeft hij een goede indruk gemaakt in de opleiding. De laatste weken heeft hij het goed gedaan, dus het was een mooi moment om hem zijn eerste minuten te geven." Mogelijk dat beiden dit seizoen vaker in actie komen in het eerste elftal. "Ik vind het belangrijk dat ze minuten maken. Vorig seizoen hebben ze amper gevoetbald, dus vanuit hier zullen zij verder moeten bouwen."

Lees meer: Piepjonge Feyenoorder neemt record af van Wijnaldum

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen