Doan keert spoedig terug bij PSV, maar blijft hij ook?

13 augustus 2021, 07:51

Ritsu Doan keert dit weekend terug bij PSV. De 23-jarige aanvallende middenvelder vertegenwoordigde de voorbije periode zijn vaderland tijdens de Olympische Spelen, waar Japan geen medaille wist te veroveren. Binnenkort zal Doan volgens het Eindhovens Dagblad samen met trainer Roger Schmidt bekijken wat zijn rol in Eindhoven kan worden.

Het is namelijk nog onzeker of Doan bij PSV blijft. De Japanner werd vorig seizoen verhuurd aan Arminia Bielefeld en maakte daar veel indruk. Omdat de Duitse club een definitieve overname niet kon betalen, keerde Doan terug bij PSV. Daar gaat hij mogelijk voor een nieuwe kans, al zal veel afhangen van de plannen van Schmidt.

Het Eindhovens Dagblad schrijft dat Doan op dit moment nog niet in aanmerking lijkt te komen voor een basisplaats bij PSV en zijn kansen zal willen afwegen. De Eindhovenaren zijn uitstekend begonnen aan het nieuwe seizoen en Schmidt lijkt de poppetjes nog voor de start van de Eredivisie op de juiste plekken te hebben staan, wat het voor Doan nog wat lastiger maakt om zich in het elftal te knokken.

Mochten speler en trainer besluiten dat een vertrek bij PSV de beste optie is, dan is Doan volgend seizoen mogelijk opnieuw in de Bundesliga te bewonderen. De middenvelder annex aanvaller heeft het voorbije seizoen dermate veel indruk gemaakt bij Arminia Bielefeld dat andere Duitse club belangstelling hebben.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen