Celtic maakt de borst nat: "AZ kwalitatief goede tegenstander"

13 augustus 2021, 08:55

AZ weet sinds donderdagavond waar het aan toe is in de play-offs van de Europa League. De Alkmaarders moeten in de laatste kwalificatieronde zien af te rekenen met Celtic, dat over twee wedstrijden veel te sterk was voor FK Jablonec. Ange Postecoglou, trainer van de Schotse club, verwacht een interessant tweeluik.

Celtic, dat in de Champions League-kwalificatie in de tweede voorronde werd uitgeschakeld door FC Midtjylland, plaatste zich voor de play-offs van de Europa League door twee keer te winnen van Jablonec (2-4 uit en 3-0 thuis). AZ is een tegenstander van een andere orde, voorspelt Postecoglou.

"We waren teleurgesteld toen we de Champions League niet haalden, maar nu hebben we een kans om actief te blijven in Europa en mee te doen aan de Europa League. Het wordt een zware opgave tegen een kwalitatief goede tegenstander als AZ, maar we willen ons voor het toernooi plaatsen", wordt Postecoglou geciteerd door Daily Record.

Postecoglou vindt het moeilijk inschatten of zijn ploeg klaar is voor het tweeluik met AZ. "Dat vind ik lastig, ik kan niet aangeven hoeveel progressie we hebben geboekt. Ik bekijk het per wedstrijd maar er zit nog meer in, want we werken letterlijk nog maar drie of vier weken met deze groep."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen