Jahanbakhsh vraagteken voor start Feyenoord, Aursnes is fit

13 augustus 2021, 15:03

Het is zeer de vraag of Feyenoord dit weekend een beroep kan doen op Alireza Jahanbakhsh. De 28-jarige aanvaller uit Iran was afgelopen donderdag tegen FC Luzern (3-0) de grote uitblinker met twee treffers, maar moest zich wegens liesklachten al voor rust laten wisselen. Hoewel de schade meeviel, is het onduidelijk of hij inzetbaar is tegen Willem II.

Op de voorbereidende persconferentie vertelde coach Arne Slot dat hij zaterdag de knoop doorhakt. "De jongens die hebben gespeeld, hebben vandaag alleen maar uitgelopen. Het is dus lastig om in te schatten hoe hij ervoor staat. We zullen morgen moeten beoordelen of hij genoeg hersteld is om komende zondag aan de aftrap te verschijnen. Het zal een race tegen de klok worden."

Slot wil beslist geen risico nemen met de aanvaller die werd overgenomen van Brighton & Hove Albion. "We nemen nooit risico, tenzij het om de laatste wedstrijden gaat. We hebben bij Feyenoord een uitstekende medische staf, zij kunnen mij goed advies geven. We bespreken het met de speler en beslissen dan of hij gaat starten."

Ook over aanwinst Fredrik Aursnes heeft Slot nog geen knoop doorgehakt. "Hij kan spelen. Of hij ook gaat starten is afhankelijk van de situatie van Ali. Hij zou het kunnen, maar daar heb ik eerlijk gezegd nog geen keuze over gemaakt." Feyenoord opent het seizoen met een bezoek aan Willem II.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen