'Zaakwaarnemer biedt Tagliafico te huur aan bij Napoli'

13 augustus 2021, 15:28

Nicolás Tagliafico vervolgt zijn loopbaan mogelijk in de Serie A. Subtopper Napoli is nog op zoek naar een nieuwe linksback en heeft het oog laten vallen op Nicolás Tagliafico. De Argentijnse linksback, die tevens over een Italiaans paspoort beschikt, is door zijn zaakwaarnemer te huur aangeboden in Napels.

Dat meldt CalcioNapoli24. Vanwege de blessure van Faouzi Ghoulam, die met een gescheurde kruisband voorlopig nog aan de kant staat, is Tagliafico in beeld als nieuwe vleugelverdediger. De Argentijn wil deze zomer dolgraag vertrekken uit Amsterdam, maar nog geen club heeft zich concreet gemeld voor de international. Daarom heeft zijn zaakwaarnemer hem aangeboden bij Napoli.

Die club werd al eerder in verband gebracht met de linksachter. Tagliafico heeft nog een contract tot 2023 en zal komende zomer dus sowieso moeten vertrekken bij Ajax, als de Amsterdammers nog een transfersom aan hem over willen houden. Napoli overweegt een huurconstructie met verplichte optie tot koop. De salariskosten - twee miljoen euro per jaar - passen in het budget van Napoli.

Mogelijk heeft Tagliafico zijn laatste wedstrijd namens Ajax dus al gespeeld. In de Johan Cruijff Schaal tegen PSV kreeg de verdediger rood na een grove charge op PSV'er André Ramalho, waardoor hij twee wedstrijden moet toekijken. Het is niet duidelijk hoe Ajax tegenover een huurconstructie met verplichte koop staat.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen