'Real vangt miljoenen voor Ødegaard: ruimte voor Mbappé'

13 augustus 2021, 16:23

Martin Ødegaard gaat Real Madrid definitief verruilen voor Arsenal. De Noorse middenvelder speelde afgelopen seizoen al op huurbasis in Londen en is ook de komende jaren in het Emirates Stadium te bewonderen. De 22-jarige spelmaker komt niet in de plannen voor van de nieuwe Real-coach Carlo Ancelotti.

Volgens AS betaalt Arsenal zo'n vijftig miljoen euro voor de voormalig speler van SC Heerenveen en Vitesse. Ødegaard hoopte deze zomer op een serieuze kans in het eerste elftal van Real Madrid, maar Ancelotti heeft geen plek voor de ex-Eredivisionist. Met middenvelders Casemiro, Luka Modric, Toni Kroos, Federico Valverde en Dani Ceballos is de concurrentie moordend.

De middenvelder werd in 2015 op zestienjarige leeftijd overgenomen van Strømsgodset IF, waar hij te boek stond als een van de grootste talenten ter wereld. Het wonderkind kon de hoge verwachtingen in Madrid nooit waarmaken. De teller bleef uiteindelijk staan op elf wedstrijden in de hoofdmacht van Real. Daarin was hij bij nul treffers betrokken.

Volgens Carrusel Deportivo is Real Madrid volop geld bij elkaar aan het sprokkelen om de selectie van een kwaliteitsinjectie te voorzien. Kylian Mbappé geldt als droomdoelwit en moet volgens diverse geruchten minstens 120 miljoen euro kosten. De Franse aanvaller heeft nog een eenjarig contract bij Paris Saint-Germain, maar die club wil hem niet zomaar laten gaan. Met Neymar en nieuweling Lionel Messi heeft Real een gouden voorhoede in handen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen