Chelsea-coach Tuchel deelt goed nieuws over Ziyech

13 augustus 2021, 16:53

De blessure die Hakim Ziyech woensdagavond noopte de Super Cup al in de eerste helft af te breken, valt enigszins mee. De spelbepaler van Chelsea ligt er weliswaar nog even uit, maar hoeft zeker niet geopereerd te worden. Wel is het na zijn goede seizoensstart een flinke domper voor de Marokkaan, die dit weekend in elk geval niet van de partij is.

Trainer Thomas Tuchel kwam tijdens de persconferentie met die blessure-update over Ziyech, die tegen Villarreal had gescoord, voordat hij uitviel. "Hij mist de komende wedstrijd zeker", sprak de Duitse oefenmester over Ziyech in aanloop naar het treffen met Crystal Palace in de Premier League dit weekend.

"We nemen bij dit soort blessure geen risico. Een operatie hoeft hij gelukkig niet te ondergaan: dat is heel goed nieuws bij dit soort blessures. We hopen dat hij binnen nu en twee weken weer op het veld staat, maar ik kan niets garananderen", aldus Tuchel over Ziyech, die ook in de voorbereiding al een gretige indruk maakte en veel scoorde.

Lees ook: Grote zorgen en fraaie complimenten voor Ziyech

Daardoor is deze blessure, die Ziyech opliep in een duel bij een corner waarna hij op de grond viel op zijn arm, een flinke streep door de rekening. De oud-Ajacied was vastbesloten om na zijn moeizame eerste seizoen alsnog door te breken bij de winnaar van de Champions League en zette die wens kracht bij met zijn treffer tegen Villarreal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen