'AC Milan gaat opnieuw poging wagen voor Hakim Ziyech'

14 augustus 2021, 13:50

Hakim Ziyech weet zich nog altijd in de belangstelling van AC Milan. De Italiaanse grootmacht gaat een nieuwe poging wagen voor de 28-jarige spelmaker van Chelsea, zo verzekert La Gazzetta dello Sport. In Milaan moet Ziyech de opvolger worden voor de naar aartsrivaal Inter vertrokken Hakan Calhanoglu.

Het is zeker niet de eerste keer deze zomer dat Ziyech in verband wordt gebracht met een overgang naar AC Milan. Tot op heden is de Italiaanse club er echter niet in geslaagd om de voormalig Ajacied los te weken bij Chelsea. Met een nieuw bod hoopt de club van trainer Stefano Pioli de Londenaren ervan te overtuigen om Ziyech te verkopen.

Bedragen worden niet genoemd door de roze Italiaanse sportkrant. En het is nog maar de vraag of Chelsea wel openstaat voor een vertrek van Ziyech. De spelmaker ondervindt hevige concurrentie bij Chelsea en kwam in zijn eerste seizoen in Londense dienst minder aan spelen toe dan gehoopt, maar heeft in de voorbereiding een goede indruk gemaakt.

Dat werd door trainer Thomas Tuchel afgelopen woensdag beloond met een basisplaats in de strijd om de Europese Super Cup tegen Villarreal. Ziyech betaalde dat vertrouwen terug door het openingsdoelpunt voor zijn rekening nemen, maar raakte vervolgens geblesseerd. Tijdens een op het oog onschuldig luchtduel liep Ziyech een schouderblessure op. De middenvelder annex aanvaller hoeft niet onder het mes, maar mist wel de seizoensopener tegen Crystal Palace.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen