Bale en Hazard krijgen steun van tegenstander: "Beste ter wereld"

14 augustus 2021, 16:09

Gareth Bale kan zijn rentree maken voor Real Madrid na een verhuurperiode bij Tottenham Hotspur. De aanvaller gaat in de Spaanse hoofdstad opnieuwe samenwerken met trainer Carlo Ancelotti, die in zijn eerste periode veel vertrouwen gaf aan de Welshman. De eerste competitiewedstrijd is tegen Deportivo Alavés. De keeper van die ploeg is lovend over de aanvaller.

Fernando Pacheco werkte met Bale samen bij Real Madrid. "Ik heb altijd gezegd: 'Ik heb Bale zien trainen en als hij fit is, is hij de beste speler ter wereld'", aldus de sluitpost, die ook positief is over Eden Hazard. De Belg kon afgelopen seizoen door blessures nooit zijn topniveau aantikken en werd zelfs een miskoop genoemd. De keeper wil de buitenspeler nog niet afschrijven. 

"Je moet respect voor ze hebben. Dat hebben ze verdiend. Wij moeten afwachten hoe Hazard en Bale het dit seizoen gaan doen. Als ze hun niveau halen is het wereldtop", vertelt Pacheco aan Goal. Hij praat dus met respect over de aanvallers, maar ziet ook kansen voor zijn eigen ploeg. Sinds 2015 speelt hij bij Alavés. Twee keer wist hij zijn oude club al te verslaan. Er is dus vertrouwen.

"We zullen zeer solide moeten spelen en een praktisch perfecte wedstrijd moeten spelen om Real te verslaan. We zullen beide niet honderd procent fit aan de aftrap verschijnen door lichte blessures, maar het is voor ons wel beter om ze op de eerste speeldag te treffen dan later in het seizoen. Dan zullen zij nog beter op elkaar ingespeeld zijn", besluit de doelman.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen