Schmidt verrast: belangrijk zestal begint op de bank

14 augustus 2021, 17:56

Het Eredivisieseizoen gaat vandaag beginnen voor PSV, maar de ploeg heeft er al behoorlijk wat serieuze krachtmetingen opzitten. Roger Schmidt begint tegen Heracles Almelo dan ook met veel wijzigingen ten opzichte van de Johan Cruijff Schaal.

In dat duel maakte de ploeg van de Duitse oefenmeester indruk, maar veel uitblinkers vinden zichzelf nu terug op de bank. Joël Drommel wordt vervangen door Yvon Mvogo, Phillip Max zit op de bank voor Jordan Teze, Marco van Ginkel staat zijn basisplaats af aan vriend Davy Pröpper, Cody Gakpo ziet Armando Bruma als linksvoor starten, Mauro Júnior neemt de plek van Mario Götze in en Yorbe Vertessen is de diepe spits omdat Eran Zahavi op de bank zit.

Met deze opstelling probeert Schmidt het gehele team fit te houden. De ploeg strijd namelijk nog volop mee om de Champions League te halen en dat lijkt momenteel de belangrijkste opdracht voor de club. De trainer heeft daarnaast de kans om zijn wisselspelers optimaal in vorm te houden door ze een wedstrijd de kans te geven.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen