Opmerkelijk: Go Ahead bij handhaving 'als kampioen' gehuldigd

15 augustus 2021, 12:13

Het Eredivisie-seizoen is nog ontzettend lang, maar vanuit Deventer heeft men alvast voorzichtig vooruitgeblikt op handhaving. Go Ahead Eagles-trainer Kees van Wonderen heeft namelijk de opvallende onthulling gedaan dat Kowet gehuldigd gaat worden 'als een kampioen', mocht de club zich handhaven op het hoogste niveau van Nederland.

Dat vertelde de oefenmeester tijdens Goedemorgen Eredivisie op ESPN uit de doeken gedaan zondagochtend. "Er is afgesproken met de gemeente Deventer en de club Go Ahead Eagles dat wanneer wij ons handhaven, dan vindt er een huldiging plaats alsof het een kampioenschap is", deed Van Wonderen uit de doeken. "Op De Brink in Deventer."

Toen Go Ahead Eagles promoveerde, was er vanwege corona geen groot feest mogelijk. "Dus het is ook ter compensatie van wat we afgelopen jaar hebben bereikt. Dat zou echt aanvoelen als een kampioenschap voor ons", legt Van Wonderen uit. "Als je zo veel mensen blij maakt daarin, ben je er zelf ook blij om en enthousiast over."

Lees ookSC Heerenveen overtuigt niet

Go Ahead Eagles verloor de eerste wedstrijd van het nieuwe Eredivisie-seizoen vrijdagavond met 1-0 van sc Heerenveen. De Deventenaren eindigden afgelopen seizoen op de slotdag als nummer twee op het tweede niveau van Nederland en promoveerden op die manier naar de Eredivisie. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen