Afellay tipt Feyenoord: "Heel lief telefoontje naar Ajax voor Danilo"

15 augustus 2021, 15:58   Bijgewerkt: 15 augustus 2021, 16:04

Ibrahim Afellay is onder de indruk van de eerste weken van Feyenoord onder de nieuwe coach Arne Slot. De oefenmeester nam deze zomer het stokje over van Dick Advocaat en slaagde er direct in zijn stempel te drukken op het spel van de Rotterdammers. Toch is Afellay van mening dat er nog wel iets ontbreekt in de Kuip.

"Je kan de hand van Arne Slot in de eerste weken al duidelijk zien", vertelt de voormalig topmiddenvelder bij de NOS. "Je ziet dat Feyenoord vroeg druk zet, met veel energie speelt en voetbalt vanuit achteruit", is Afellay positief verrast. In de eerste officiële duels onder Slot kwam Feyenoord nog goed weg tegen FC Drita, maar tegen FC Luzern maakte Feyenoord twee wedstrijden indruk.

Afellay constateert echter wel dat er nog flink iets moet gebeuren qat betreft de selectiesamenstelling. "Er zal inderdaad nog wel iets bij moeten, met name een spits. We weten dat Feyenoord het geld niet voor het oprapen heeft. Ik zou een heel lief telefoontje plegen naar Amsterdam om te kijken of Danilo te huren is. Dat is voor Feyenoord een interessante speler. In Rotterdam kan hij zijn marktwaarde op peil houden."

Afellay ziet Danilo als een zeer interessante optie voor Feyenoord, dat momenteel met Bryan Linssen in de punt van de aanval speelt. Steven Berghuis bewandelde deze zomer de omgekeerde weg. Feyenoord begint zondagmiddag om 16.45 uur aan de Eredivisie met een bezoek aan Willem II.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen