Kampioen Atlético begint met zege, ook Feyenoord-opponent wint

15 augustus 2021, 19:34

Atlético Madrid heeft zich hersteld van de oefennederlaag tegen Feyenoord van vorige week. De regerend Spaans landskampioen versloeg Celta de Vigo met minimaal verschil: 1-2. Grote man aan de kant van de topclub was Ángel Correa, die twee treffers voor zijn rekening nam.

De Argentijnse aanvaller schoot zijn ploeg na 23 minuten op voorsprong en bepaalde na 64 minuten de eindstand. Vooral met zijn eerste treffer maakte Correa veel indruk. Met een fraaie streep in de kruising gaf hij het openingsduel van de landskampioen kleur. Celta kwam na 59 minuten nog langszij via Iago Aspas, die een penalty benutte. De wedstrijd eindigde uiteindelijk met twintig man. Na een opstootje kregen Hugo Mallo (Celta) en Mario Hermoso (Atlético) in extremis rood. Pas na 101 minuten spelen floot de scheidsrechter af.

Dankzij de zege bleef Atlético in het spoor van Real Madrid, dat de eerste wedstrijd van het seizoen eveneens winnend afsloot. De Madrileense grootmacht versloeg Deportivo Alavés met 1-4. Later op de zondag, om 20.00 uur, neemt FC Barcelona het op tegen Real Sociedad.

Lees ook: Real Madrid zorgt met uitstekend kwartier voor goede seizoenstart

IF Elfsborg heeft vertrouwen getankt richting het eerste Conference League-duel tegen Feyenoord. De Zweedse nummer drie versloeg Hammarby in een kansrijk duel met 0-2. Rasmus Alm en Alexander Bernhardsson hielpen Elfsborg aan een overwinning. Daardoor blijft de Zweedse formatie in het spoor van koploper Djurgarden, dat nog vier punten voorsprong heeft.

Feyenoord en Elfsborg staan donderdag tegenover elkaar in Rotterdam, de week daarna wacht de return. Elfsborg versloeg Velez Mostar in de vorige ronde.

Lees ook: Feyenoord is helemaal los en declasseert ook Willem II

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen