'Brentford biedt Dervisoglu aan bij speurend Feyenoord'

15 augustus 2021, 21:24

Halil Dervisoglu wordt mogelijk de nieuwe aanvalsleider van Feyenoord. De 21-jarige Rotterdammer, die de Turkse nationaliteit draagt, mag deze zomer opnieuw op huurbasis vertrekken bij Brentford. De spits leek hard op weg terug naar Galatasaray, maar met die club is nog geen overeenstemming bereikt. Feyenoord is een van de kandidaten voor een tijdelijke overname.

Dat meldt het doorgaans goed geïnformeerde Feyenoord Transfermarkt. Dervisoglu speelde afgelopen halfjaar op huurbasis bij Galatasaray en maakte daar veel indruk. Het leverde hem zelfs een uitverkiezing op voor de selectie van Turkije, dat deelnam aan het Europees kampioenschap. Als invaller kon Dervisoglu niet voorkomen dat zijn land al in de groepsfase werd uitgeschakeld.

Lees ook: Afellay tipt Feyenoord: "Heel lief telefoontje naar Ajax voor Danilo"

Dervisoglu brak op jonge leeftijd door bij Sparta en speelde zich daar in de kijker bij het Engelse Brentford. De toenmalig Championship-club kocht Dervisoglu voor drie miljoen en verhuurde hem direct aan FC Twente. Daar kwam de spits echter nauwelijks aan de bak, waardoor Brentford hem besloot terug te halen en op huurbasis naar Turkije te laten vertrekken. Na een sterk halfjaar krijgt Dervisoglu geen kans bij Brentford, dat is gepromoveerd naar de Premier League.

Daardoor kan hij terugkeren naar Rotterdam. Feyenoord heeft naar verluidt nog geen beslissing genomen over de komst van de snelle aanvaller. In een eerder stadium werd Feyenoord al gekoppeld aan aanvallers Andraz Sporar, Graziano Pellè en Joshua Zirkzee. Laatstgenoemde verkaste op huurbasis naar RSC Anderlecht.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen