Telegraaf: "Kuyt vrijwel rond met Liverpool"

26 juli 2006, 09:11

Het lijkt er op dat Dirk Kuyt alsnog zijn gedroomde transfer naar een Engelse topclub krijgt. De 26-jarige aanvaller van Feyenoord staat volgens De Telegraaf op het punt om een contract voor vier seizoenen te tekenen bij Liverpool. De krant weet te melden dat beide clubs bijna tot akkoord gekomen zijn en dat Liverpool bereid is om achttien miljoen euro op tafel te leggen voor de blonde aanvaller.

Kuyt heeft altijd gezegd dat hij open staat voor een vertrek bij Feyenoord, mits hij naar een zogenaamde 'droomclub' zou kunnen. Hiermee bedoelde hij dat hij Feyenoord niet wilde verruilen voor een buitenlandse middenmoter, maar louter voor een grote club die jaarlijks Champions League speelt. Liverpool voldoet aan deze eigenschappen en Kuyt liet enige tijd geleden al weten dat hij The Reds een prachtige club vindt.

Naar verluidt zaten vertegenwoordigers van Feyenoord en Liverpool deze week met elkaar rond de tafel en is het slechts een kwestie van tijd voordat beide partijen een akkoord bereiken. Nadat Kuyt eerder al verstek liet gaan bij het maken van de selectiefoto, bleef hij gisteren aan de kant in het oefenduel met Babberich (0-2), terwijl een dag eerder op de Feyenoord-website nog was gemeld dat hij wèl zou spelen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen