Slot hoopt op Geertruida: "De schoen zal ergens nog wringen"

16 augustus 2021, 09:50   Bijgewerkt: 16 augustus 2021, 09:55

Arne Slot hoopt van harte dat Lutsharel Geertruida zijn aflopende contract bij Feyenoord alsnog gaat verlengen. De 21-jarige Rotterdam ligt nog een jaar vast in de Kuip, maar de onderhandelingen over een langere samenwerking verlopen stroef. Inmiddels zijn de gesprekken tussen beide partijen zelfs gestaakt.

Feyenoord is al maanden bezig om het contract van Geertruida te verlengen. Het verschil tussen vraag en aanbod lijkt echter nog erg ver uit elkaar te liggen. Toch zou de speler zelf een langer verblijf in Rotterdam-Zuid zeker zien zitten. Voorlopig liggen de onderhandelingen echter stil en is het de vraag of er nog een akkoord gaat komen.

"Het is bij ons bekend dat hij dat graag wil verlengen en dat willen wij ook", aldus trainer Slot voor de camera van ESPN. "Dan ga je ervan uit dat het gaat lukken en dat hoop ik. Als beide partijen er graag uit willen komen, is die mogelijkheid er zeker. Aan de andere kant proberen we dit al maandenlang. Dan zal de schoen ergens toch wel wringen en dat zit meestal in geld. Als we allebei wat water bij de wijn doen, hoop ik dat we er uit gaan komen."

Feyenoord begon zondagavond zonder Geertruida uitstekend aan het nieuwe seizoen met een 0-4 overwinning op Willem II. De verdediger ontbrak vanwege een blessure bij de selectie en is voorlopig nog niet van de partij. Feyenoord haalde met rechtsback Marcus Pedersen en centrumverdediger Gernot Trauner al twee concurrenten voor Geertruida in huis.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen