Werder Bremen meldt zich bij VVV-Venlo voor Giakoumakis

16 augustus 2021, 11:45

Werder Bremen heeft serieuze belangstelling voor Giorgios Giakoumakis. De Duitse club heeft zich inmiddels bij VVV-Venlo gemeld voor de spits, zo laat directeur Marco Bogers weten aan De Limburger. Naast Werder Bremen zijn ook twee Spaanse en één Franse club in de markt voor de Griekse doelpuntenmachine.

"Werder Bremen is serieus geïnteresseerd in Giakoumakis. We verwachten dat Werder Bremen snel met een bod komt. Dan moeten we kijken of we eruit kunnen komen", bevestigt Bogers de interesse van de club die het afgelopen seizoen degradeerde uit de Bundesliga. VVV zou zo'n vijf miljoen euro verlangen voor de topscorer van het voorbije seizoen in de Eredivisie.

Giakoumakis staat er internationaal goed op. De Griek kreeg ook al aanbiedingen van onder meer Venezia, Boavista Porto en PFK Sotsji, maar die legde hij naast zich neer. Eerder werd Giakoumakis in verband gebracht met FC Basel, maar de Zwitserse club lijkt de interesse niet te hebben geconcretiseerd.

De kans is groot dat Giakoumakis dit seizoen niet in De Koel te bewonderen zal zijn. De spits sluit vandaag wel weer aan bij de selectie van trainer Jos Luhukay. "Hij zal een gedeelte van de groepstraining hervatten", laat Bogers weten. Giakoumakis was vorig seizoen in de Eredivisie goed voor 26 doelpunten in dertig wedstrijden

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen