"Bijlow laat zien dat hij de toekomstige keeper van Oranje is"

16 augustus 2021, 18:06

Voor Kees Kist bestaat er geen twijfel: Justin Bijllow is de beste doelman van de Eredivisie. De AZ-legende zag de keeper van Feyenoord zondag een uitstekende partij spelen tegen Willem II (0-4). Ook nieuwelingen Gernot Trauner en Guus Til kunnen rekenen op complimenten van Kist.

Bijlow hield zondag op bezoek bij Willem II zijn doel schoon. "Justin Bijlow laat zien dat hij de toekomstige keeper van Oranje is. Hij had bij 0-0 een superreactie op de inzet van Kwasi Wriedt. Hij heeft als keeper een superuitstraling en is heel compleet. De beste doelman van de Eredivisie", stelt Kist in De Telegraaf.

Trauner is een andere speler van Feyenoord die in de eerste speelronde veel indruk heeft gemaakt op Kist. "Dat is een echte", zegt hij. "Alles verloopt via hem in de opbouw bij Feyenoord en hij is sterk in de één tegen één. Hij bepaalt en deed gewoon helemaal niets verkeerd. Een aanwinst voor Feyenoord en de Eredivisie."

Ook Til staat er goed op bij Kist. De van Spartak Moskou gehuurde aanvaller maakte dit seizoen al zes doelpunten voor Feyenoord. "Een verbindingsspeler die áltijd op de goede plek staat, dat is Guus Til. Een heel grote kwaliteit, daarom krijgt hij ook zoveel kansen. Met zijn diepgang maakt hij direct een verschil bij Feyenoord. Ik vind het logisch dat hij nu al bij de voorselectie van Oranje zit. Louis van Gaal zal kijken naar jongens waar hij iets mee kan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen